Aroxj.am-ը գրում է.


Վարունգը չափազանց օգտակար է եղունգների համար:  Ուսումնասիրությունը իրականացրել են Գերմանիայի սննդաբանները: Հետազոտության մեջ նշվում է, որ   բանջարեղենի այս տեսակը  պարունակում է ծծումբ, իսկ ծծումբը եղունգների վրա գոյություն ունեցող թափանցիկ սկավառակի համար շատ առողջարար է: 


Բացի դա վարունգի հյութն արագացնում է  եղունգների աճն ու ամրացնում է  դրանք:  Այն պարունակում է A, B1, B2, C, E, H, PP  վիտամիններ, հարուստ է   կալիումով, կալցիումով, երկաթով,  գլյուկոզայով և մեր օրգանիզմին անհրաժեշտ մի շարք այլ կարևոր տարրերով:  


Շարունակությունը` այստեղ: