Aroxj.am-ը գրում է.
Վարունգը չափազանց օգտակար է եղունգների համար: Ուսումնասիրությունը իրականացրել են Գերմանիայի սննդաբանները: Հետազոտության մեջ նշվում է, որ բանջարեղենի այս տեսակը պարունակում է ծծումբ, իսկ ծծումբը եղունգների վրա գոյություն ունեցող թափանցիկ սկավառակի համար շատ առողջարար է:
Բացի դա վարունգի հյութն արագացնում է եղունգների աճն ու ամրացնում է դրանք: Այն պարունակում է A, B1, B2, C, E, H, PP վիտամիններ, հարուստ է կալիումով, կալցիումով, երկաթով, գլյուկոզայով և մեր օրգանիզմին անհրաժեշտ մի շարք այլ կարևոր տարրերով:
Շարունակությունը` այստեղ: