Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Շատ օգտակար է վարունգի եփուկը, որը պատրաստվում է հետևյալ կերպ՝ 50գ վարունգը և 20 գ չոր տերևները 500մլ ջրում (սա 1 օրվա չափաբաժինն է) եփել 20 րոպե ու խմել: Օգտագործել այն օրը 4 անգամ՝ դեղնախտի և լյարդի հիվանդությունների դեպքում:

 

1 ճաշի գդալ չոր ծաղիկները 250մլ ջրում եփել 10 րոպե, հովանալուց հետո քամել: Այն շատ լավ է մալարիայի դեպքում:

 

Վարունգի թարմ քամած հյութը մեղրի հետ միասին կարելի է օգտագործել օրը 2 անգամ, 2-3 ճաշի գդալից՝ որպես խորխաբեր միջոց՝ հազի, և որպես լուծողական՝ փորկապների, ինչպես նաև՝ ստամոքսի և աղիների սուր ցավերի դեպքում:

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: