Life.panorama.am-ը գրում է.


Պոլիֆենոլ հակաօքսիդանտներով հարուստ կանաչ թեյը հերթական անգամ զարմացրել է գիտնականներին՝ այս անգամ ցուցադրելով նյարդային համակարգի վրա ազդեցություն թողնելու իր բացառիկ հատկությունները: Մասնագետները համոզված են, որ այն անփոխարինելի նշանակություն ունի հատկապես ողնուղեղի համար:


Անցկացված հետազոտությունների արդյունքները ամփոփվել են Science World Report պարբերակում, որտեղ ասվում է. «Կանաչ թեյի պարբերական օգտագործումը դանդաղեցնում  է նյարդային բջիջների ոչնչացման գործընթացը»:

 

Շարունակությունը` այստեղ: