Ladynews.am-ը գրում է.

 

Պարզվում է տապակած կարտոֆիլն առողջարար է օրգանիզմի համար: Այս նորությանը սպասում էին շատերը, և նրանք, ովքեր խստորեն հետևում են իրենց սննդակարգին, և նրանք, ովքեր չեն կարող ապրել առանց տապակած կարտոֆիլի: Մասնագետները պարզել են, որ միլիոնների սիրած կերակուրը ոչ միայն վնաս չէ առողջությանը, այլ անգամ օգտակար է:

Երբ խոսք է գնում առողջ սնունդի մասին, մասնագետներն առաջին հերթին խորհուրդ են տալիս հրաժարվել բարձր խոլեստերին պարունակող յուղոտ կերակրատեսակներից, որոնց թվին պատկանում է տապակած կարտոֆիլը: Դրանք անդառնալի ազդեցություն են թողնում առողջության, հատկապես' սրտանոթների վրա:

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: