Բաղադրիչներ
- ելակ - 100գր
- դեղձ - 100գր
- մյուսլի - 100գր
- յոգուրտ դասական - 400մլ
- Մրգերը կտրատել խորանարդաձև կամ ցանկացած այլ ձևի՝ կախված մրգերի չափսերից և Ձեր ճաշակից:
- Բաժակի մեջ հերթականությամբ լցնել 1գդալ մյուսլի:
- Ավելացնել 2 գդալ յուգուրտ:
- Լցնել կտրատված մրգերը:
- Կրկնել նույնը ևս 1 անգամ և աղանդերը պատրաստ է:
Ֆրանսիական հայտնի աղանդեր “Պարֆե” պատրաստելու շատ հեշտ բաղադրատոմս: