Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրությունը՝
Կոկոսի փաթիլներ-250 գրամ
Շաքարավազ-70 գրամ
Շոկոլադ-300 գրամ
Կարագ-60 գրամ
Սերուցք-200 մլ
Պատրաստման եղանակը՝
Կարագը հալել, ավելացնել սերուցք, այնուհետև շաքարավազ և խառնել: Այնուհետև ավելացնել կոկոսի փաթիլներ և թողնել մի փոքր սառչի:
Կալկայի վրա լցնել կոկոսի զանգվածը և դնել սառնարան 1-2 ժամ, այնուհետև քառակուսիներով կտրատել:
Ջրային գոլորշու վրա հալել շոկոլադը, կարելի է ավելացնել կարագ: Այնուհետև լցնել քառակուսիներով պատրաստած կոկոսի զանգվածի վրա և դնել սառնարան: