Շատ հետաքրքիր աղցան է, ելակի քաղցրությունն ու ադիգեյյան պանրի յուրահատուկ համը հրաշալի համադրվում են ձիթապտղի յուղի, մեղրի հետ: Ադիգեյյան պանիրը կարելի է փոխարինել մացարելայով:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են՝

200 գրամ ելակ

200 գրամ ադիգեյյան պանիր

2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ

1 ճաշի գդալ քացախ

1 ճաշի գդալ մեղր

3 ճյուղ ռեհան

Պատրաստման եղանակը.

Ելակը լվացրեք, մաքրեք, չորացրեք անձեռոցիկով եւ բաժանեք չորս մասի: Պանիրը եւս կտրտեք մասերի: Այնուհետեւ իրար խառնեք մեղրը, քացաղը, ձիթապտղի յուղը: Ստացվածը ավելացրեք նախապես ափսեի մեջ լցրած ելակի եւ պանրի վրա: Ձեւավորեք ռեհանի տերեւներով:

Բարի ախորժակ: