Բաղադրությունը՝
Տանձ-1 հատ
Մեղր-0.5 ճաշի գդալ
Կաղամբ-150 գրամ
Կիտրոն-05. հատ
Ընկույզ-50 գրամ
«Բորբոսով» պանիր (Ռոքվոր)-50 գրամ
Լցոնման համար՝
Մանանեխ-1 թեյի գդալ
Աղ-1 պտղունց
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Քացախ-5 մլ
Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ:
Բաղադրությունը՝
Տանձ-1 հատ
Մեղր-0.5 ճաշի գդալ
Կաղամբ-150 գրամ
Կիտրոն-05. հատ
Ընկույզ-50 գրամ
«Բորբոսով» պանիր (Ռոքվոր)-50 գրամ
Լցոնման համար՝
Մանանեխ-1 թեյի գդալ
Աղ-1 պտղունց
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Քացախ-5 մլ
Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ: