Բաղադրությունը՝
200 գրամ միս (մսի տեսակը ըստ ցանկության)
2 հատ վարունգ
300 գրամ եփած կարտոֆիլ
2 հատ եփած ձու
270 գրամ մայոենզ
1 բանկա պահածոյացված գարոխ
Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը՝
1. Բանջարեղենը կտրել խորանադրներով, խառնել ձվի և մայոնեզի հետ:Միսը աղալ, պատրաստել փոքրիկ գնդիկներ և եփել:
2. Մսից արդեն պատրաստի գնդիկները ավելացնել բանջարեղենին:Աղցանը լցնել ամանի մեջ, զարդարել պահածոյացված գարոխով, կանաչիով և ձվով:
Ի դեպ, այս աղցանի մեջ համահունչ է լինում ինչպես թարմ,այնպես էլ թթու վարունգ: