Բաղադրությունը՝


200 գրամ միս (մսի տեսակը ըստ ցանկության)


2 հատ վարունգ


300 գրամ եփած կարտոֆիլ


2 հատ եփած ձու


270 գրամ մայոենզ


1 բանկա պահածոյացված գարոխ


Մաղադանոս


Պատրաստման եղանակը՝


1. Բանջարեղենը կտրել խորանադրներով, խառնել ձվի և մայոնեզի հետ:Միսը աղալ, պատրաստել փոքրիկ գնդիկներ և եփել:


2. Մսից արդեն պատրաստի գնդիկները ավելացնել բանջարեղենին:Աղցանը լցնել ամանի մեջ, զարդարել պահածոյացված գարոխով, կանաչիով և ձվով:


Ի դեպ, այս աղցանի մեջ համահունչ է լինում ինչպես թարմ,այնպես էլ թթու վարունգ: