Բաղադրիչներ՝

չորահաց — 2 բուռ,
մեկ բուռ տապակած հունական ընկույզ,
ապխտած կամ տապակած հավի միս— 150 գրամ,
2 լոլիկ,
կանաչի ըստ ճաշակի,
մայոնեզ կամ թթվասեր,
աղ և սև աղացած պղպեղ։

Պատրաստումը՝

Կտրել միսը և լոլիկները մանր խորանարդների։

Կանաչին մանր կտրատել։

Չորահացը ցանկալի է պատրաստել ինքուրույն, կարելի է նաև գնել։

Եթե ինքուրույն եք պատրաստելու, ապա կտրեք հացը խորանարդներով և չորացրեք թավայի մեջ։

Խոշոր կտրում ենք ընկույզները։

Կարելի է աղցանը մատուցել շերտերով՝ հավի միս, լոլիկներ, աղ, պղպեղ, մայոնեզ։

Վերևից լցնում ենք չորահացերը, ընկույզը և կանաչին։

Մատուցումից առաջ խառնեք։

Բարի ախորժակ։