Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Ինչպե՞ս ճիշտ սնվել օրվա ընթացքում և չգիրանալ:

 

Ակտիվությունը և մտավոր աշխատունակությունը պահպանելու համար պետք է ժամանակին սնվել: Բացի այդ, օրվա ընթացքում թեթև նախաճաշելը լավ միջոց է. այն թույլ է տալիս խուսափել ճաշին կամ ընթրիքին շատ ուտելուց:

 

Խորհուրդ է տրվում գրասենյակային թեթև նախաճաշը:

 

Նուշի, պնդուկի կամ ընկույզի մի քանի հատիկները կապահովվեն ձեզ անհրաժեշտ ճարպաթթուներով և հանքային նյութերով, ինչը կխթանի ստեղծագործական աշխատանքը:

 

 Շարունակությունը` այստեղ: