
Բաղադրություն
1 տ. ծովախեցգետնի ձողիկներ
2 հ. լոլիկ
2-3 հ. ձու
1 տ. չիփս
150 գ պանիր
աղ, պղպեղ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ
Աղցանը շերտ-շերտ շարել:
1. Ծովախեցգետնի ձողիկները կտրտել, լցնել ափսեի կենտրոնում:
2. Լոլիկները կտրտել խորանարդիկներով, լցնել ձողիկների վրա, աղ ցանել:
3. Ձվերը կտրտել, լցնել լոլիկի վրա, աղ և պղպեղ ցանել:
4. Վրան մայոնեզ քսել, լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը, ձևավորել լոլիկով և կանաչիով: