Բաղադրությունը`

 

Հավի ֆիլե, 450 գրամ


Կաղամբ - 300 գրամ


Սոխ - 1 գլուխ


Քաղցր պղպեղ - 1 հատ


Բուսական յուղ 


Աղ, համեմունքներ


Պատրաստման եղանակը`


1.Կաթսայի մեջ կարագ լցնել. կրակը դնել մաքսիմումի վրա: 


2. Ավելացնել կաղամբը մի քիչ ջուր,կաթսայի բերանը փակել:


3.Եփել մոտ 5 րոպե:


Ավելացնել մնացած բանջարեղները,կրակը թողնել մաքսիմումի վրա: 


4. Տապակել խառնելով :


5. Ավելացնել մի քիչ ջուր ,փակել բերանը:


6. Հավը դնել կրակին, կրակը դնել մաքսիմումի վրա:

 

7. Եփելուց հետո տապակել : 


8. Բանջարեղնեը ավելացնել հավին , թողնել մոտ 3 րոպե վերցնել կրակից և մատուցել: