Բաղադրությունը`
Հավի ֆիլե, 450 գրամ
Կաղամբ - 300 գրամ
Սոխ - 1 գլուխ
Քաղցր պղպեղ - 1 հատ
Բուսական յուղ
Աղ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը`
1.Կաթսայի մեջ կարագ լցնել. կրակը դնել մաքսիմումի վրա:
2. Ավելացնել կաղամբը մի քիչ ջուր,կաթսայի բերանը փակել:
3.Եփել մոտ 5 րոպե:
Ավելացնել մնացած բանջարեղները,կրակը թողնել մաքսիմումի վրա:
4. Տապակել խառնելով :
5. Ավելացնել մի քիչ ջուր ,փակել բերանը:
6. Հավը դնել կրակին, կրակը դնել մաքսիմումի վրա:
7. Եփելուց հետո տապակել :
8. Բանջարեղնեը ավելացնել հավին , թողնել մոտ 3 րոպե վերցնել կրակից և մատուցել: