Life.panorama.am-ը գրում է.
Հեռացնում ենք պղպեղի սերմերը: Մանրացնում ենք պղպեղը և գազարը, կանաչին, սխտորը: Ավելացնում ենք պղպեղ և ձիթայուղ: Լավ խառնել: Խոհանոցային թղթի վրա ձիթայուղ քսել: Ձկան վրա աղ ու պղպեղ անել: Մեջը դնել կանաչի, կիտրոն և կարագ: Բանջարեղենի խառնուրդը փռել թղթի վրա:
Ձուկը ևս դնել ու մնացած բանջարեղենը լցնել վրան: Վերջում ավելացնել լոլիկի շերտը: Փակել թղթով: Ջեռոցը նախօրոք դնել 220 աստիճանի վրա: Ձուկը դնել ջեռոց:
Շարունակությունը` այստեղ: