Life.panorama.am-ը գրում է.
ATV հեռուստաընկերությամբ հեռարձակվող «Քարից փափուկ» հաղորդաշարի շրջանակներում այսօր պատրաստում ենք սնկի լցոնով վարդակներ:
Ձեթը լցնում ենք թավայի մեջ: Սոխը մանր կտրատում ենք: Լցնում ենք թավայի մեջ: Մինչ սոխը կտապակվի, կտրատել սունկը: Լցնել սոխի վրա: Միասին տապակել: Համեմել կարմիր և սև պղպեղներով: Քերիչով անցկացնել դեղին պանիրը: Առանձնացնել ձվի դեղնուցը սպիտակուցից: Օգտագործելու ենք դեղնուցը:
Շարունակությունը` այստեղ: