Life.panorama.am-ը գրում է.


Բաղադրությունը՝

Հավի կրծքամիս - 2 կտոր

Սնկով սոուս (գալինա բլանկա) -1 տուփ

Կաթ - 220 մլ

Ձու -1 հատ

Պաքսիմատ

Ձեթ-տապակելու համար

Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը՝

Կրծքամիսը մաշկազերծել, աղով, պղպեղով համեմել:  Ձուն հարել և դրա մեջ դնել հավի կրծքամիսը: Ապա հավի կրծքամիսը թաթախել պաքսիմատի մեջ:

Հավի կրծքամիսը դնել ձեթով տաքացրած թավայի մեջ և երկու կողմերով տապակել:

Սառը կաթի մեջ լցնել սնկով սոուս (գալինա բլանկա), ապա դնել կրակին մինչև եռա ու  պինդ զանգված դառնա: Այն նախատեսված է երկու անձի համար:  Ապա հավի կրծքամսի վրա լցնել սնկով սոուսը: