Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրությունը
թարմ ելակ - 250 գ,
շաքարավազ -140 գ,
կիտրոնի հյութ- 1 հատի,
յոգուրտ - 250 գ,
սերուցք 30 տոկոս յուղ. -250 գ,
ժելատին - 1 տուփ,
գոլ ջուր - 100 գ,
թխվածքաբլիթ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը` այստեղ:
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրությունը
թարմ ելակ - 250 գ,
շաքարավազ -140 գ,
կիտրոնի հյութ- 1 հատի,
յոգուրտ - 250 գ,
սերուցք 30 տոկոս յուղ. -250 գ,
ժելատին - 1 տուփ,
գոլ ջուր - 100 գ,
թխվածքաբլիթ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը` այստեղ: