Tert.am-ը գրում է.

 

Գինու փարձագետները վերլուծել են ալկոհոլային խմիչքների նկատմամբ միլիոնավոր մարդկանց վերաբերմունքն ու դրանք պահելու եղանակը և ներկայացրել այն սխալները, որոնք հաճախ են կրկնվում:

Ինչպես տեղեկացնում է Rosbalt.ru-ն՝ ոմանք սխալմամբ գինին պահում են խոհանոցում, որտեղ սովորաբար տաք ջերմաստիճան է լինում: Մյուսները գինու մեջ սառույցի խորանարդիկներ են ավելացնում՝ այն զովացնելու համար, ինչը ևս սխալ է: Ոմանք էլ, ընդհակառակը, փորձում են տաքացնել գինին՝ այն կրակի մոտ թողնելով, ինչը ևս սխալ է:

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: