Tert.am-ը գրում է.
Սառնարանն օգնում է պահպանել մեր սնունդը, սակայն ոչ բոլոր ապրանքներն է նպատակահարմար պահել սառնարանում: Cluber.com-ը ներկայացնում է այդ ապրանքատեսակների ցանկը:
1. Հաց
Հացը սառնարանում ավելի շուտ է չորանում և հոտեր է կլանում:
что нельзя хранить в холодильнике
2. Սխտոր
Սխտորն, առհասարակ, չի սիրում սառը միջավայր, այն առավել նպատակահարմար է չոր տեղում պահել:
3. Կծու սոուս
Քանի որ սոուսներում առկա աղն ու շաքարը պահպանում են այն,անհրաժեշտություն չկա սոուսը սառնարանում պահել:
4. Կարտոֆիլ
Կարտոֆիլը նպատակային չէ սառնարանում պահել, քանի որ սառը պայմաններում օսլան վերածվում է շաքարի:
Շարունակությունը` այստեղ: