Կիվիի նուրբ համը՝ կանաչ թեյով, հրաշալի համադրություն է: Այն կարող եք պատրաստել արագ և հեշտությամբ, իսկ այս եղանակներին ի՞նչ կա թեյից հաճելի:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են՝

1 հատ կիվի

4 թեյի գդալ կանաչ թեյ

շաքարավազն ու մեղրը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը.

Կանաչ թեյը պատրաստեք և թողեք՝ մնա 7 րոպե: Վերցրեք հնարավորինս փափուկ կիվի, մաքրեք և անցկացրեք հյութաքամիչով: Նախապես պատրաստած թեյի վրա լցրեք կիվին: Վերջում էլ՝ շաքարավազն ու մեղրը, և թեյը պատրաստ է: Անուշ լինի: