Բաղադրութոյւնը`


Բարակ լավաշ - 3 հատ


Հավի կրծքամիս կամ հավի ֆիլե - 1 կգ


Հազարի տերև(մառոլ)


Չերրի լոլիկ


Վարունգ


Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ


Կետչուպ 1 ճաշի գդալ


Կարագ 10 գրամ


Աղ,պղպեղ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակը`


Հավը կտրել մանր կտորներով և տապակել թավայի մեջ,ավելացնելով կարագ և հատուկ համեմունքեր հավի համար: Թարմ բանջարեղենը կտրել ավելացնել մայոնեզը և խառնել իրար :

 

Լավաշի վրա լցնել տապակած հավի կտորները,վրան լցնել կետչուպ,
1-2 գդալ բանջարեղենը մայոենեզով խառնած:

 

Լավաշները ծրարի նման փաթաթել և մատուցել:
Իսկ եթե մի քանի րոպե դնել ջեռոցը , որ լավաշը տաքանա ,էլ ավելի համեղ կսատվի: