Բաղադրութոյւնը`
Բարակ լավաշ - 3 հատ
Հավի կրծքամիս կամ հավի ֆիլե - 1 կգ
Հազարի տերև(մառոլ)
Չերրի լոլիկ
Վարունգ
Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ
Կետչուպ 1 ճաշի գդալ
Կարագ 10 գրամ
Աղ,պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Հավը կտրել մանր կտորներով և տապակել թավայի մեջ,ավելացնելով կարագ և հատուկ համեմունքեր հավի համար: Թարմ բանջարեղենը կտրել ավելացնել մայոնեզը և խառնել իրար :
Լավաշի վրա լցնել տապակած հավի կտորները,վրան լցնել կետչուպ,
1-2 գդալ բանջարեղենը մայոենեզով խառնած:
Լավաշները ծրարի նման փաթաթել և մատուցել:
Իսկ եթե մի քանի րոպե դնել ջեռոցը , որ լավաշը տաքանա ,էլ ավելի համեղ կսատվի: