Tert.am-ը գրում է.

 

Արգենտինուհի Աննա Քևիլ Ջոյսը, ով մասնագիտությամբ դիզայներ է, որոշել է համատեղել իր պրոֆեսիոնալ հմտություններն ու երևակայությունը՝ սննդի հետ ուշագրավ փորձարկումներ անելու համար։

 

Ինչպես նշում է The Daily Mail-ը, կինը տարբեր մթերքներից՝ բրնձից, մակարոնից, գազարից, կիվիից և ձեռքի տակ եղած այլ միրգ-բանջարեղենից ստեղծում է թռչունների յուրահատուկ պատկերներ։

 

Արգենտինուհին պատմել է, որ ուշագրավ նախագծի իրականացումը սկսել է, երբ իր սիրելի ընտանի թռչունը՝ Բաջին, սատկել է։

Թռչնի հիշատակին նվիրված մի շարք օրիգինալ աշխատանքներ են ստեղծվել, որոնցից ամեն մեկն արված է մանրակրկիտ կերպով։

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: