Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Հարվարդի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ չոր կարմիր գինին պարունակում է բաղադրիչ, որը դանդաղեցնում է օրգանիզմի ծերացումը, այս մասին գրում է MedikForum-ը:

 

Լաբորատոր առնետների վրա պրոֆեսոր Սինկլերի գլխավորությամբ իրականացրած մի շարք փորձերը վկայում են, որ գինու գլխավոր բաղադրիչը` ռեսվերատրոլը, ազդում է օրգանիզմի բջիջների վրա` ակտիվացնելով դրանց գործունեությունը և օրգանիզմն առավել կայուն դարձնելով ծերանալու պրոցեսի նկատմամբ:

 

Շարունակությունը` այստեղ: