Life.panorama.am-ը գրում է.
Հարվարդի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ չոր կարմիր գինին պարունակում է բաղադրիչ, որը դանդաղեցնում է օրգանիզմի ծերացումը, այս մասին գրում է MedikForum-ը:
Լաբորատոր առնետների վրա պրոֆեսոր Սինկլերի գլխավորությամբ իրականացրած մի շարք փորձերը վկայում են, որ գինու գլխավոր բաղադրիչը` ռեսվերատրոլը, ազդում է օրգանիզմի բջիջների վրա` ակտիվացնելով դրանց գործունեությունը և օրգանիզմն առավել կայուն դարձնելով ծերանալու պրոցեսի նկատմամբ:
Շարունակությունը` այստեղ: