Ձեզ ենք ներկայացնում միկրոալիքային վառարանն օգտագործելու 10 լավագույն տարբերակ, որ օգտակար խորհուրդ կլինեն նաև տնային տնտեսուհիների համար:

 

 

1

 

 

2

          Մանրացված համեմունքների բույրը թարմացնելու համար տաքացրեք դրանք ամենամեծ հզորությամբ 30 րոպե: 

3_002

             Եթե հնացած հացը թղթե անձեռոցիկի մեջ փաթաթեք և ամբողջ հզորությամբ տաքացնեք 1 րոպե, ապա այն կրկին                կդառնա թարմ հացի նման: 

4

                       Նուշը լավ կմաքրվի, եթե դնենք եռացող ջրի մեջ և ամբողջ հզորությամբ տաքացնենք 30 րոպե: 

Walnuts

                  Հունական ընկույզի կեղևը հեշտ կմաքրվի, եթե տաքացնենք ջրի մեջ 4-5 րոպե ամբողջ հզորությամբ: 

6

           Նարինջը կամ թուրինջը հեշտ կմաքրվի սպիտակ միջուկից, եթե դրանք 30 րոպեի ընթացքում տաքացնեք ամբողջ                    հզորությամբ: 

7

         Միկրոալիքային վառարանում հեշտ և արագ կարելի է չորացնել նարնջի և թուրինջի կեղևները: Դրանք անհրաժեշտ է դնել          թղթե անձեռոցիկների վրա և տաքացնել ամբողջ հզորությամբ 2 րոպե: Տաքացնելու ժամանակ կեղևը պետք է խառնել:              Սառչելուց հետո այն դառնում է չոր և կոտրվող: Չորացված կեղևը պահպանեք ամուր փակված ամանում: 

8

         Միկրոալիքային վառարանը կօգնի կիտրոնի կամ նարնջի հյութը հանել մինչև վերջին կաթիլը, նույնիսկ եթե ցիտրուսային         այդ մրգերի կեղևը շատ հաստ է: Մրգերը մի քանի րոպե տաքացրեք միկրոալիքային վառարանում, թողեք սառչի և դուք              հեշտությամբ դրանցից հյութը կքամեք: 

9

         Միկրոալիքային վառարանում կարելի է ձմեռվա համար չորացնել կանաչեղեն, բանջարեղեն, ինչպես նաև պաքսիմատ և               ընկուզեղեն: 

10

                                                 Կարելի է հալեցնել շաքարակալած մեղրը 1-2 րոպեում: 

11

          Միկրոալիքային վառարանում դուք կարող եք նաև վերջ տալ կտրատման համար նախատեսված փայտե սալիկների                  հնացած հոտը` դրանք լվանալով, լիմոնով մաքրելով և վառարանում տաքացնելով: