Բաղադրությունը՝
Հավի կրծքամիս- 500 գրամ
Պանիր-100 գրամ
Առանց կորիզ սալորաչիր-200 գրամ
Մայոնեզ-1 ճաշի գդալ
Կարմիր պղպեղ-1 պտղունց
Աղ-ըստ ճաշակի
Կանաչի ձևավորման համար
Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ:
Բաղադրությունը՝
Հավի կրծքամիս- 500 գրամ
Պանիր-100 գրամ
Առանց կորիզ սալորաչիր-200 գրամ
Մայոնեզ-1 ճաշի գդալ
Կարմիր պղպեղ-1 պտղունց
Աղ-ըստ ճաշակի
Կանաչի ձևավորման համար
Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ: