Կարտոֆիլի պատրաստման հերթական եղանակներից մեկը Ձեզ է ներկայացնում Ladynews.am-ը: Պատրաստվում է հեշտությամբ և շատ համեղ է:

Անհրաժեշտ մթերքներն են՝

10 հատ կարտոֆիլ

80 գրամ կարագ

2 պճեղ սխտոր

1 փունջ սամիթ

80 գրամ պանիր

աղն՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը.

Փայլաթիթեղը պատեք կարագով, կարտոֆիլը փաթաթեք մեջը և դրեք 200 աստիճան տաքությամբ ջեռոցը՝ թողնելով՝ եփվի մեկ ժամ: Հանելուց հետո թեյի գդալի օգնությամբ հեռացրեք կարտոֆիլի միջուկը: Միջուկով պատրաստեք պյուրե՝ ավելացնելով կարագը, սամիթը, ճզմած սխտորն ու աղը: Լցոնեք կարտոֆիլները պատրաստած միջուկով և վրան լցնեք պանիրը՝ քերիչով անցկացնելուց հետո: Դրեք ջեռոցը ևս տասը րոպե, իսկ հետո համտեսեք: Անուշ լինի: