Եթե հիշում եք, ես «10 զարմանահրաշ փաստ գույների մասին» հոդվածում նշել էի որ բաժակի գույնը ազդում է տաք շոկոլադի համային որակների վրա: Իսկ հիմա մի փոքր մանրամասն: Տաք շոկոլադի համը կարող է լինել ավելի հագեցած, եթե այն ըմպեն նարնջագույն կամ կրեմագույն բաժակներով: Այսպիսի եզրահանգման են եկել Վալենսիայի պոլիտեխնիկ ինստիտուտի և Օքսվորդի համալսարանի գիտնականները նոր հետազոտությունների արդյունքներից, որը անց է կացվել Բետինա Պիկերաս-Ֆիզմանի ղեկավարությամբ:
Շարունակությունը` այստեղ: