Մեկ անգամ պատրաստելուց և համտեսելուց հետո, բանանով այս շոռակարկանդակը կդառնա ձեր ընտանիքի սիրելի աղանդերը:
Բաղադրատոմս
500 գ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ
5-6 բանան, ցանկալի է հասած
2 ճաշի գթալ ալյուր
1 հավկիթ
Պատրաստման եղանակ
Հարեք կաթնաշոռը բլենդերով կամ մաղեք քամիչով: Բանանը նույնպես հարեք բլենդերով կամ տրորեք պատառաքաղով:
Հարած կաթնաշոռին և բանանին ավելացրեք հավկիթը և ալյուրը, պատրաստեք խմոր: Կարող եք ավելացնել նաև վանիլ:
Վառարանի թավայի վրա ձեթ քսեք և ստացված խմորը լցնեք թավայի վրա: Եփեք 30 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանի տակ:
Բարի ախորժակ: