Aroxj.am-ը գրում է.
Խոհանոցը տարատեսակ մանրէների բնակավայր է: Այն ախտահանելու մաքուր պահելու համար պակաս ջանքեր չեն պահանջվում: Խոհանոցը ախտահանելու կարևորագույն պայմաններից է, քանի որ հենց այստեղ եք մենք պատրաստում ուտեստներ ու հաճախ նաև սնվում:
Որքան էլ փորձենք մաքրել խոհանոցը այն անըդհատ դրա կարիքը զգում է, քանի հենց խոհանցում են լվացվում, կտրտվում տարատեսակ մթերքներ՝ բանաջարեղենից մինչև միս որոնք մենք գնում ենք սուպերմարկետներից, տեղափոխում ենք ձեռքով կամ ովտոմեքենայով, հետո կտրատում ենք լվանում, պատրաստում: Եվ այսպես Aroxj.am-ը ձեզ է ներկայացնում մի քնաի խորհուրդ, թե ինչպես ախտահանել խոհանոցը մանրէներից խուսափելու համար:
- Նախ ամեն անգամ երբ ավարտում եք ուտեստի պատրաստումը հարկավոր է, ոչ միայն հավաքել այն ինչ մնացել է դրա արդյունքում, այլ նաև հատուկ միջոցներով լվանալ այն տարածքը, որտեղ պատրաստել եք
- Խոհանոցի մարքման համար ամենից հաճախ կանայք օգտագործում են սպունգ: Հիշեք եթե այն մաքուր չէ, ապա մանրէների տարածման աղբյուր է: Լվացեք այն թեկուզ հատոկ հեղուկով:
Շարունակությունը` այստեղ: