Tert.am-ը գրում է.

 

Շվեյցարիայի Լոզանի համալսարանի գիտնականները, ուսումնասիրելով ասթմայի բուժման հնարավոր տարբերակներն ու եղանակները, եկել են այն եզրակացության, որ սննդային մանրաթելով հարուստ սնունդը կարող է նպաստել բուժման գործընթացին:

Ինչպես ներկայացնում է Rosbalt.ru-ն՝ հետազոտողների կարծիքով՝ ասթմայով հիվանդանալու մակարդակի աճը տարբեր երկրներում պայմանավորված է մշակովի սննդամթերքի մեծ քանակի օգտագործմամբ: Գիտնականները նոր ապացույցներ են բերում, որ աղեստամոքսային տրակտում առկա բակտերիաներն ազդում են իմունային համակարգի վրա:

 

Շարունակությունը` այստեղ: