Առանձնահատուկ համով այս ուտեստը պատրաստվում է շատ հեշտությամբ, հրաշալի է նայվում անգամ տոնական սեղաններին:
Անհրաժեշտ մթերքներն են՝
1հատ թարմ ցուկկինի
1 հատ լոլիկ
100 գրամ պինդ պանիր
1-2 ճաշի գդալ մայոնեզ
1-2 պճեղ սխտոր
կանաչի՝ ըստ ճաշակի
աղ
ալյուր
բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը
Ցուկկինին մաքրել, կտրատել և աղել, հետո դրանք պատել ալյուրով և տապակել բուսական յուղի մեջ՝ երկու կողմից: Լոլիկը ևս փոքր-փոքր կտրտել, վրան լցնել կանաչին և սխտորը, ինչպես նաև պանիրը՝ քերիչով անցկացնելուց հետո: Եղածի վրա լցնել մայոնեզը և խառնել: Վերջում յուրաքանչյուր տապակած ցուկկինիի վրա լցնել ստացվածը՝ ավելացնելով նաև պղպեղ և կանաչի: Բարի ախորժակ: