Մոտենում են շոգերը և ժամանակն է մտածել սառը ընպելիքների մասին: Կաթնային այս կոկտեյլը արտակարգ զովացուցիչ կլինի առաջիկա ամիսներին:

Բաղադրություն

Բանան՝ 1 հատ

Կաթ՝ 200 մլ.

Պլոմբիր տեսակի պաղպաղակ՝ 150 գր.

Պատրաստման եղանակը

Բլենդերի մեջ դնել հասած, կեղեվազերծ արված բանանը, վրան լցնել սառը կաթ և լավ հարել: Այնուհետև ավելացնել պաղպաղակը և նորից հարել: Մատուցել թափանցիկ բաժակներով, զարդարել հատապտուղներով, դարչինի և շոկոլադի փոշիով կամ նուշի տերևիկներով: