Բաղադրամասեր
- 400 գ. սպագետտի,
- 200 գ. ծաղկակաղամբ,
- 100 գ. պանիր,
- պաքսիմատ,
- սոխ, կանաչի,
- ձեթ,
- աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Սպագետին եփել, ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով:
- Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետտին և մանր կտրատված կանաչին:
- Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:
- Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելավնել: