Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլին ՝
  • 200 գրամ խոզապուխտ,
  • 1 հատ միջին չափի սոխ,
  • 1 հատ կծու պղպեղ,
  • 1 հատ ձու
  • 1 ճաշի գդալ ալյուր,
  • 1 ճաշի գդալ կարագ,
  • 50 գրամ պանիր,
  • բուսայուղ,
  • աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  • Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…
  • Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
  • Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։ Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
  • Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
  • Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։