Բաղադրամասեր
- 5 հատ կարտոֆիլին ՝
- 200 գրամ խոզապուխտ,
- 1 հատ միջին չափի սոխ,
- 1 հատ կծու պղպեղ,
- 1 հատ ձու
- 1 ճաշի գդալ ալյուր,
- 1 ճաշի գդալ կարագ,
- 50 գրամ պանիր,
- բուսայուղ,
- աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել…
- Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
- Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։ Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
- Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
- Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։