Բաղադրությունը
4 կտոր հաց
2 ձու
50 գրամ կարագ
4 կտոր պանիր
4 կտոր խոզապուխտ
աղ
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Հացերին մի կողմից հավասար կարագ քսեք, հետո այդ կարագոտ կողմով դրեք ջեռոց դրվող ամանի մեջ: Վրան ըստ հերթականության շարեք պանիր, խոզապուխտ, էլի պանիր և ևս մի կտոր հաց, այս անգամ էլ կարագով կողմը դուրս:
Պատրաստի բուտերբրոդները դրեք 220 աստիճան տաքացված ջեռոցը և սպասեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանան:
Այդ ընթացքում մնացած կարագով ձվածեղ պատրաստեք և դրեք պատրաստի բուտերբրոդի վրա:
Մատուցելիս կտրատած կանաչի շաղ տվեք վրան: