LADYNEWS.am-ը գրում է.
Չնայած այս ուտեստը անվանում են թխվածք, այն իր համով հիշեցնում է նուրբ, ամպի նման թեթև սուֆլե:
Այս թխվածքի առավելությունը օդային կրեմային կազմվածքն է և սպիտակ շոկոլադի թեթև համը: Եթե դուք չեք սիրում կաթնաշոռ ոչ մի ձևով, ապա այս տարբերակով այն ձեզ անպայման դուր կգա:
Թխվածքի համար ավելի լավ է օգտագործել անյուղ կաթնաշոռ և 15% յուղայնությամբ թթվասեր: Հատիկավոր կաթնաշոռն անպայման պետք է անցկացնել քամիչով: Եթե հետևեք բոլոր խորհուրդներին, ապա թխվածքը կստացվի այնպիսին, ինչպիսին որ ակնկալվում է:
Մանրամասները՝ այստեղ: