LADYNEWS.am-ը գրում է.
Երբ գալիս է ամառը, դժվարանում է ծանր, յուղոտ սննդի ընդունումը: Մենք աշխատում ենք մեր և մտերիմների համար պատրաստել ամառային թեթև ուտեստներ:
Ջեռոցում եփած սմբուկը շատերի կողմից սիրված ուտելիք է, և այս բաղադրատոմսը երբեք չի հիասթափեցրել: Այս ուտեստը ձեզ կստիպի ստանալ անմոռանալի հաճույք:
«Սմբուկը պանրով' ջեռոցում» բաղադրատոմսի բաղադրիչները
(3 բաժնի համար, պատրաստման տևողությունը՝ 30 րոպե)
• Սմբուկ' 0,5 կգ
• կիսապինդ պանիր' 100 գ
• լոլիկ' 2 հատ
• աղ' ըստ ճաշակի:
Շարունակությունը՝ այստեղ: