LADYNEWS.am-ը գրում է.

 

Երբ գալիս է ամառը, դժվարանում է ծանր, յուղոտ սննդի ընդունումը: Մենք աշխատում ենք մեր և մտերիմների համար պատրաստել ամառային թեթև ուտեստներ:

 

Ջեռոցում եփած սմբուկը շատերի կողմից սիրված ուտելիք է, և այս բաղադրատոմսը երբեք չի հիասթափեցրել: Այս ուտեստը ձեզ կստիպի ստանալ անմոռանալի հաճույք:

 

«Սմբուկը պանրով' ջեռոցում» բաղադրատոմսի բաղադրիչները
(3 բաժնի համար, պատրաստման տևողությունը՝ 30 րոպե)

 

• Սմբուկ' 0,5 կգ
• կիսապինդ պանիր' 100 գ
• լոլիկ' 2 հատ
• աղ' ըստ ճաշակի:

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: