Բաղադրությունը`
½ կարմիր սոխ մանրացրած
½ չիլի, սերմերը հեռացրած և մանրացրած
1 թեյի գդալ կայնեյան բիբար
1 թեյի գդալ պղպեղ
1 թեյի գդալ սխտոր, ճզմած
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
¾ բաժակ պահածոյացված լոբի
1 ճաշի գդալ լայմի հյութ
1 ճաշի գդալ սոյայի յուգուրտ, առանց հավելումների
2 ճաշի գդալ կտավատի սերմ
1 ճաշի գդալ ալյուր
Պատրաստման եղանակը`
1.Թավայի մեջ կարագ լցնել և ավելավնել սոխը և չիլին:Տապակել 2-3 րոպե մինրև սոխի փափկելը:
Այնուհետև ավելացնել կայնեյան բիբար,պղպեղը և սխտորը, տապակել սև միքանի րոպե: Վարցնել կրակից և թողնել մի փոքր սառչի:
2.Լաբին լցնել բլենդերի մեջ ,ավելացնել տոմատի մածուկը,լայմի հյութը, յոգուրտը, կտավատի սերմը և այլուրը և հարել:
Այնուհետևտ ստացված զանգվածը ավելացնել տապակած սոխին:
3. Խառնել և պատրաստել կոտլետները:
4. Թավայի մեջ կարագ լցնելև դնել թույլ կրակի վրա;Տապակել կոտլետները 3-5 րոպե յուրաքնչյուր կողմից:
5.Մատուցել որևէ սոուսի հետ: