Aroxj.am-ը գրում է.
Քաղցր ըմպելիքներն ավելի լավ է փոխարինել չոր մրգով: Հատկապես ամռան ամիսներին մրգահյութերը չպետք է չարաշահել, քանի որ դրանք շաքարի մեծ քանակություն են պարունակում:
Այս մասին հայտնում են գիտնականները:
Նրանց ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ մեկ գավաթ հյութը կարող է պարունակել հինգ թեյի գդալ շաքար:
Դրա ավելցուկը հաճախ հանգեցնում է ճարպակալման և նյութափոխանակության խանգարման:
Մասնագետները կոչ են արել խրախուսել մրգերի և բանջարեղենի օգտագործումը, որոնք ավելի շատ օգտակար
նյութեր են պարունակում:
Շարունակությունը` այստեղ: