Aroxj.am-ը գրում է.

 

Քաղցր ըմպելիքներն ավելի լավ է փոխարինել չոր մրգով: Հատկապես ամռան ամիսներին մրգահյութերը չպետք է չարաշահել, քանի որ դրանք շաքարի մեծ քանակություն են պարունակում:

Այս մասին հայտնում են գիտնականները:      

            Նրանց ուսումնասիրությունները ցույց են տվելոր մեկ գավաթ հյութը կարող է պարունակել հինգ թեյի գդալ շաքար:

Դրա ավելցուկը հաճախ հանգեցնում է ճարպակալման և նյութափոխանակության խանգարման:  

                                

Մասնագետները կոչ են արել խրախուսել մրգերի և բանջարեղենի օգտագործումըորոնք ավելի շատ օգտակար

 նյութեր են պարունակում:

 

Շարունակությունը` այստեղ: