Aroxj.am-ը գրում է.
Մարդիկ հաճախ մրգերն ու բանջարեղենը օգտագործում են միայն առավել օգտակար մասերից ազատվելուց հետո: Այս մասին հայտնում են փորձագետները և խորհուրդ տալիս դեն չնետել, չազատվել օրինակ բրոկոլիի տերևներից, քանի որ դրանք շատ օգտակար են և հիմնական վիտամինները պարունակվում են հենց տերևների մեջ:
Այդպիսի օգտակար հատկանիշներով օժտված սոխի, այսպես ասած վերնամաշկը նույնպես: Իր մեջ պարունակվող կվարցետինն օժտված է հակաբորբոքային հատկություններով, որը կարող է օգնել ազատվել ալերգիաների մի քանի տեսակներից:
Շարունակությունը` այստեղ: