Բաղադրիչներ
Բանան – 4 հատ
Կարագ – 60 մլ
Ալյուր – 200 գ
Սոդա – 1/2 թ/գ
Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
Ընկույզ – 100 գ
Վանիլին
Աղ
Պատրաստման եղանակը
Բանանը մաքրել, վերածել խյուսի, ավելացնել վանիլին:
Առանձին խառնել չոր բաղադրիչները՝ շաքարավազ, ալյուր, սոդա, փխրեցուցիչ, աղ: Այնուհետև չոր բաղադրիչներին ավելացնել բանանային խյուսը և կարագը, խառնել:
Զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ, թխել 50 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում: