
LADYNEWS.am-ը գրում է.
Սուշին, որի հայրենիքը հեռավոր Ճապոնիան է, արդեն դարձել է շատերի սիրելի ուտեստը:
Շատ տնային տնտեսուհիներ փորձում են այն պտրաստել տանը։ Նրանց մի մասը ջանում է լավ տեսք ստանալ, մյուսներն ավելացնել լրացուցիչ համեմունքներ՝ սուշին ավելի համեղ դարձնելու համար, մինչդեռ իրականում այն պատրաստելու հարցում առավել կարևոր է փորձը: Եվ այդ փորձը ձեռք բերելու համար առաջարկում ենք պատրաստել սուշիի տեսակներից մեկը՝ գլանափաթեթները:
Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ են․
-1.5 բաժակ բրինձ,
-նորի (ջրային ջրիմուռ) 5 տերև,
-100 գրամ ծովախեցգետնի միս,
-50 գրամ քունջութ,
-շաքարավազ,
-աղ,
-բրնձի քացախ,
-բամբուկի հյուսվածք,
-սոյայի հյութ,
-թթու դրած կոճապղպեղ,
-վասաբի:
Շարունակությունը՝ այստեղ: