Tert.am-ը գրում է.
Ուտեստների պատրաստման գործում կարևոր դեր են խաղում համեմունքները, որոնք փոխում են ուտելիքի համը` այն դարձնելով աղի, քաղցր, թթու կամ կծու: Այս մասին գրում է Bigpicture.ru-ն` ներկայացնելով ամենատարածված համեմունքները, որոնք հայտնի են իրենց օգտակար հատկություններով:
Ռեհան
Ռեհանը հայտնի համեմունք է ողջ աշխարհում: Խոհարարության մեջ այն կիրառում են ինչպես թարմ, այնպես էլ` չորացրած վիճակում: Այն օգատագործվում է մսի և ձկնատեսակների հետ: Այն հիանալի համադրվում է նաև վարունգի, բրնձի հետ:
Շարունակությունը` այստեղ: