Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Կաթնամթերքի պարբերաբար օգտագործումը դրական ազդեցություն է ունենում ուղեղի աշխատանքի վրա: Այդ մասին փաստում են Ավստրալացի գիտնականները:

 

Նրանք այդ եզրակացությանն են եկել մի շարք մարդկանց ինտելեկտի մակարդակը և սննդակարգը ուսումնասիրելուց հետո:


Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ ուղեղն առավել լավ է աշխատում այն մարդկանց մոտ, ովքեր պարբերաբար օգտագործում են կաթնամթերք՝ պանիր, կաթ, կեֆիր, յոգուրտ:

 

Շարունակությունը` այստեղ: