Բաղադրամասեր

  • 2 բաժակ թթվասերին ՝
  • 2 բաժակա շաքարավազ,
  • 0.5 կգ կարագ,
  • 1թգ. սոդա,
  • 5 հատ ձու,
  • 2 տուփ խտացրած կաթ,
  • շոկոլադ և ալյուր

Պատրաստման եղանակը

  • 100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
  • Բաժանել 7 գնդի:
  • Թխել առանձին-առանձին:
  • Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝
  • 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:
  • Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ: