Բաղադրությունը՝

Ապխտած հավի կրծքամիս 300 գրամ


Սունկ շամպինյոն 300 գրամ


Գլուխ սոխ 1 հատ


Թթու վարունգ 3 հատ


Գազար 1 հատ


4 հատ ձու


Թարմ պղպեղ 1 հատ մեծ


Թարմ վարունգ ձևավորման համար


Մայոնեզ 250 գրամ


Պատրաստման եղանակը՝


Հավի կրծքամիսը, թթու վարունգը կտրել խորանադրներով;Սունկը տապակել սոխի հետ,աղ և պղպեղ անել: Գազարը և ձուն եփել,անցկացնել մեծ քերիչով:Պղպեղը մանր կտրել:Աղցանը դնել շերտերով ,յուրաքնաչյուր շերտին մայոնեզ քսել :


Շերտերը`


Ապխտած հավի կրծքամիս


Թթու վարունգ

 

Գազար

 

Ձու 


Շամպինյոնը սոխի հետ տապակած


Պղպեղ