Բաղադրությունը՝
Ապխտած հավի կրծքամիս 300 գրամ
Սունկ շամպինյոն 300 գրամ
Գլուխ սոխ 1 հատ
Թթու վարունգ 3 հատ
Գազար 1 հատ
4 հատ ձու
Թարմ պղպեղ 1 հատ մեծ
Թարմ վարունգ ձևավորման համար
Մայոնեզ 250 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Հավի կրծքամիսը, թթու վարունգը կտրել խորանադրներով;Սունկը տապակել սոխի հետ,աղ և պղպեղ անել: Գազարը և ձուն եփել,անցկացնել մեծ քերիչով:Պղպեղը մանր կտրել:Աղցանը դնել շերտերով ,յուրաքնաչյուր շերտին մայոնեզ քսել :
Շերտերը`
Ապխտած հավի կրծքամիս
Թթու վարունգ
Գազար
Ձու
Շամպինյոնը սոխի հետ տապակած
Պղպեղ