Life.panorama.am-ը գրում է.
Ինչպես ասում են թեյի փորձագետները, թեյ պատրաստելն իսկական արվեստ է: Ինչպե՞ս պատրաստել կանաչ թեյ՝ պահպանելով թեյի օգտակար բոլոր հատկությունները:
1. Պետք է միշտ պատրաստել հետևյալ չափերով՝ 1 թեյի գդալ թեյը 1 բաժակի համար:
2. Ի տարբերություն սև թեյի, կանաչ թեյը չպետք է լցնել եռացող ջրի մեջ, այլապես այն դառը համ կստանա: Կանաչ թեյ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է, որ ջրի ջերմաստիճանը լինի 70 աստիճան (այսինքն թեյն ավելացրեք ջրի եռալուց 10-15 րոպե հետո):
Շարունակությունը` այստեղ: