Life.panorama.am-ը գրում է.


Գիտնականները պարզել են, որ քիչ քանակությամբ  ճարպեր պարունակող սննդի օգտագործումը դեռևս երաշխիք չէ, որ այն  կօգնի  ձեզ նիհարել:


Մեծ Բրիտանիայում կատարված հետազոտությունները ցույց են տվել, որ քիչ կալորիականություն պարունակող սննդի շուրջ 10 %, որ սովորաբար խորհուրդ է տրվում դիետոլոգների կողմից, կարող է հակառակ ազդեցություն ունենալ՝  նպաստելով գիրացմանը: Պատճառն այն է, որ այդ սնունդը սովորաբար 40 տոկոս ավելի շատ շաքար է պարունակում:

 

Շարունակությունը` այստեղ