Բաղադրությունը (6 հոգու  համար)


սերուցք - 1 թեյի բաժակ

նարնջի կեղև քերած վիճակում - 2 ճաշի գդալ

նարնջի հյութ- 1 ճաշի գդալ

ձու -3 հատ

քացախ - 0.125 թեյի գդալ

մեղր - 2 ճաշի գդալ

դառը շոկոլադ - 240 գր

 

Պատրաստման եղանակը

Միջին արագությամբ հարեք սերուցքը և ավելացրեք նարնջի հյութը

 

 

Шоколадно-апельсиновый мусс

Ապա ավելացրեք նարնջի քերած կեղևը և հարեք մինչև համասեռ, խիտ զանգված ստանալը

Шоколадно-апельсиновый мусс

Шоколадно-апельсиновый мусс

Առանձին ամանի մեջ լավ հարեք ձվի սպիտակուցը և քացախը, մինչև փրփուր ստանալը

Шоколадно-апельсиновый мусс

Դանդաղ ավելացրեք մեղրը

Шоколадно-апельсиновый мусс

Մեկ այլ ամանում էլ հալեցրեք շոկոլադը և դրան ավելացնելով  ձվի դեղնուցները

Шоколадно-апельсиновый мусс

Վերջում 3 ամանների պարունակությունները խառնեք իրար, դանդաղորեն խառնելով

Шоколадно-апельсиновый мусс

Шоколадно-апельсиновый мусс

և մեր մուսը պատրաստ է, բարի ախորժակ :)

Шоколадно-апельсиновый мусс

 


Աղբյուրը՝ INFOmanka