Բաղադրիչներ՝
200 մլ մածուն
180 գր շաքարավազ
300 գր ալյուր
100 մլ ձեթ
1/2 թ․գ սոդա
1 թ․գ փխրեցուցիչ
Միջուկի համար՝
250 գր կաթնաշոռ
2-3 ճ/գ շաքարավազ
1 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը՝
Տարրայի մեջ լցնել մածուն, վրան ավելացնել կես թ․գ սոդա, լավ խառնել և թողնել 5-10 րոպե։
Ուրիշ տարրայի մեջ լցնել կաթնաշոռը, 2-3 ճ․գ շաքարավազը և 1 ձու
Լավ տրոտել
Մածունի մեջ ավելացնել 2 հատ ձու և 170 գր շաքարավազ
Լավ խառնել,
300 գրամ ալյուրին ավելացնել 1 թ․գ փխրեցուցիչ և խառնել մածունի հետ
խառնել մինչը միտարր զանգված ստանալը
ֆորմայի մեջ լցնել խմորը, վրան դնել կաթնաշոռից գնդիկներ
թխել 40 րոպե 180 աստիճանում