Բաղադրիչներ՝

200 մլ մածուն

180 գր շաքարավազ

300 գր ալյուր

100 մլ ձեթ

1/2 թ․գ սոդա

1 թ․գ փխրեցուցիչ

Միջուկի համար՝

250 գր կաթնաշոռ

2-3 ճ/գ շաքարավազ

1 հատ ձու

Պատրաստման եղանակը՝

Տարրայի մեջ լցնել մածուն, վրան ավելացնել կես թ․գ սոդա, լավ խառնել և թողնել 5-10 րոպե։

Ուրիշ տարրայի մեջ լցնել կաթնաշոռը, 2-3 ճ․գ շաքարավազը և 1 ձու

Լավ տրոտել

Մածունի մեջ ավելացնել 2 հատ ձու և 170 գր շաքարավազ

Լավ խառնել, 

300 գրամ ալյուրին ավելացնել 1 թ․գ փխրեցուցիչ և խառնել մածունի հետ

խառնել մինչը միտարր զանգված ստանալը

ֆորմայի մեջ լցնել խմորը, վրան դնել կաթնաշոռից գնդիկներ

թխել 40 րոպե 180 աստիճանում